About Marijana

This author has not yet filled in any details.
So far Marijana has created 14 blog entries.

ПФД 2023

ЗАЧУВАЈ ГО ДАТУМОТ
15-16 Јуни 2023
Струга, Северна Македонија
#ПФД2023

Prespa Forum Dialogue 2023 …

ПФД 20232023-02-02T12:03:49+00:00

„Патот дo Преспа“

„Патот дo Преспа“

Бујар Османи, Министер за надворешни работи

Патот …

„Патот дo Преспа“2021-06-08T10:51:07+00:00
Go to Top