LOREM IPSUM

Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate. Cras consequat, risus nec commodo vehicula, nisi est laoreet leo, ac convallis nisi nibh id velit. Aliquam mattis metus a nisi pretium. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Praesent ac nibh vestibulum, laoreet ipsum quis, vestibulum nisi. Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ac nibh vestibulum, laoreet ipsum quis, vestibulum nisi.

Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate. Cras consequat, risus nec commodo vehicula, nisi est laoreet leo, ac convallis nisi nibh id velit.

PËR NE

Forumi i Prespës për Dialog (FPD) është platforma e krijuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut cila do t’u mundësojë vendeve, udhëheqësve, organizatave dhe qytetarëve të ndërtojnë marrëdhënie afatgjata dhe të forcojnë partneritetet.

Duke iu referuar përvojave që kanë kontribuar në zhvillimin e Maqedonisë së Veriut në shtet modern, demokratik dhe multietnik të bazuar në vlerat evropiane, FPD-ja ka për qëllim të frymëzojë dhe promovojë marrëdhënie të fqinjësisë së mirë dhe të bashkëpunimit. Platforma është paramenduar si vend për të shkëmbyer pikëpamje dhe ide mbi zgjidhjet e mundshme për çështje të hapura bilaterale, duke ndihmuar qeveritë, institucionet dhe shoqërinë civile, duke përfshirë të rinjtë, për të zbatuar vazhdimisht dispozitat e marrëveshjeve të nënshkruara bilaterale dhe rajonale.

Pjesëmarrësit e FPD-së do të kenë mundësi të vetme me diskutimet e tyre, vlerësimet dhe propozimet për të vënë një vulë personale në forcimin e stabilitetit të rajonit të Ballkanit Perëndimor, duke pasuruar bashkëpunimin rajonal dhe projektimin e imazhit pozitiv të rajonit brenda integrimit të tij evropian dhe kontekstit ndërkombëtar.

Për më shumë informacione klikoni këtu.

WANT TO KNOW MORE?

Curabitur non mi et turpis pharetra vulputate.Cras consequat, risus nec commodo vehicula,
nisi est laoreet leo, ac convallis nisi nibh id velit.

BLOG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

PFD 2023

SAVE THE DATE 15-16 June 2023 Struga, North Macedonia #PFD2023 Prespa Forum Dialogue 2023 will take place on 15 and 16 June 2023 in Struga, at the splendid scenery of the Lake of Ohrid. This ...

ПФД 2021 – Западен Балкан: Сложувалката што недостасува за комплетна Европа

ПФД 2021 Западен Балкан: Делот од сложувалката што недостига за комплетирање на Европа ПФД е замислена како платформа за континуирано вмрежување и комуникација која што ќе опфати различни настани во форма на тематски ...

FOLLOW US

/PrespaForumDialogue
/PrespaForumDialogue
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.
Follow on Facebook
/PrespaForumDialogue
/PrespaForumDialogue
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.
Follow on Youtube
/PrespaForumDialogue
/PrespaForumDialogue
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.
Follow on Twitter