PJESËMARRËS NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

NËN PATRONAZHIN
NIKOQIR
Z. Stevo Pendarovski
President i Republikës së Veriut të Maqedonisë
Z.Bujar Osmani
Ministër i Punëve të Jashtme
NËN PATRONAZHIN
Z. Stevo Pendarovski
President i Republikës së Veriut të Maqedonisë
NIKOQIR
Z.Bujar Osmani
Mr. Bujar Osmani Minister of Foreign Affairs
Z. Talat Xhaferi
Кryetar Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Z. Dimitar Kovaçevski
Кryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut
Z. Artan Grubi
Zëvendëskryeministër i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive
Z. Fatmir Bytyqi
Zëvendëskryetar i Qeverisë për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investime
Z. Oliver Spasovski
Ministër i Punëve të Brendshme
Z. Bojan Mariçiq
Zëvendëskryetar i Qeverisë për Çështje Evropiane
Znj. Sllavica Gërkovska
Zëvendëskryetare e Qeverisë e ngarkuar për Politikat e Qeverisjes së Mirë
Z. Kreshnik Bekteshi
Ministër i Ekonomisë
Z. Naser Nuredini
Ministër i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor
Z. Fatmir Besimi
Ministër i Financave
Znj. Bisera Kostadinovska Stojçevska
Ministre e Kulturës
Z. Festim Halili
Drejtor i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik
Z. Amir Biljali
zëvendësdrejtor i Agjencisë për Rini dhe Sport
Z. Gjorgji Tasev
këshilltar i kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për të rinjtë dhe politikat e të rinjve