PJESËMARRËS NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT

NËN PATRONAZHIN
NIKOQIR
Ekselenca e tij Z.Zoran Zaev
Kryetari i Qeverisë
Ekselenca e tij Z.Bujar Osmani
Ministër i Punëve të Jashtme
NËN PATRONAZHIN
Ekselenca e tij Z.Zoran Zaev
Kryetari i Qeverisë
NIKOQIR
Ekselenca e tij Z.Bujar Osmani
Ministër i Punëve të Jashtme
Ekselenca e tij Z. Stevo Pendarovski
President i Republikës së Veriut të Maqedonisë
Ekselenca e tij Z. Talat Xhaferi
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Ekselenca e tij Z.Nikolla Dimitrov
Zëvendëskryetar i Qeverisë për Çështje Evropiane
Ekselenca e tij Z.Fatmir Bytyqi
Zëvendëskryetar i Qeverisë për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investime
Shkelqesia e saj Znj. Milla Carovska
Ministre e Arsimit dhe Shkencës
Ekselenca e tij Z.Goran Milevski
Ministër i Vetëqeverisjes Lokale
Ekselenca e tij Z.Kreshnik Bekteshi
Ministër i Ekonomisë
Ekselenca e tij Z.Fatmir Besimi
Ministër i Financave