“BALLKANI PERËNDIMOR: PJESA QË MUNGON PËR TË QENË EVROPA E PLOTË”

1 korrik 2021 (e enjte)

Sesioni ekonomik dhe i biznesit
“Rrugës drejt një rajoni më të ndërlidhur dhe më të integruar –Për çfarë bëhet fjalë? Si të arrihet deri aty?

PJESA I

PJESA II

Sesioni i Ministrave të punëve të jashtme “Ndërtimi i besimit përmes dialogut”

PJESA I

PJESA II

Sesioni i shoqërisë civile dhe i mediave
“Shoqëria civile dhe mediet në proceset e integrimit rajonal dhe evropian.”

Diskutim në grup
“Rruga për në BE: Çfarë të prisni kur jeni në pritje”

Panel: “Marrëveshja kornizë e Ohrit – 20 vjet më vonë”

Hapje zyrtare e Konferencës “Rruga për në Prespë”

Pres Konferencë MFA Bujar Osmani

2 korrik 2021 (e premte)

Paneli
“Çfarë mund të bëjmë për BE-në? Kontributi i Ballkanit Perëndimor në Konferencën për të ardhmen e Evropës-Zëra nga rajoni”

Sesioni plenar në nivel të lartë
“Rivendosje e sinergjisë ndërmjet BE-së dhe SH.B.A.-ve ndaj Ballkanit Perëndimor”

PJESA I

PJESA II

Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev dhe Ndihmës Sekretarit të Shtetit për Çështjet Evropiane dhe Euroaziatike, Filip Riker

“ZËRA BURIMOR TË TË RINJVE PËR AFRIMIN E RAJONIT”

1 korrik 2021 (e enjte)