УЧЕСНИЦИ ОД РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО
ДОМАЌИН
Н.Е. Г-дин Зоран Заев
Претседател на Владата
Н.Е. Г-дин Бујар Османи
Министер за надворешни работи
ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО
Н.Е. Г-дин Зоран Заев
Претседател на Владата
ДОМАЌИН
Н.Е. Г-дин Бујар Османи
Министер за надворешни работи
Н.Е. Г-дин Стево Пендаровски
Претседател на Република Северна Македонија
Н.Е. Г-дин Талат Џафери
Претседател на Собрание
Н.Е. Г-дин Никола Димитров
Заменик на Претседателот за европски прашања
Н.Е. Г-дин Фатмир Битиќи
Заменик на Претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции
Н.Е. Г-ѓа Мила Царовска
Министерка за образование и наука
Н.Е. Г-дин Горан Милевски
Министер за локална самоуправа
Н.Е. Г-дин Крешник Бектеши
Министер за економија
Н.Е. Г-дин Фатмир Бесими
Mинистер за финансии